Ikke glem din helse

Spasertur

Da er det viktig å ikke glemme å ta vare på deg selv mens du spiller. Det er mye du kan gjøre, og mye du bør huske på, selv om spillingen gjerne tar all oppmerksomhet over et visst tidsrom. Men dette kan påvirke både din fysiske og psykiske helse dårlig.

Beveg deg!

Selv om det er lett å la seg rive med, er det viktig å reise seg opp og bevege seg en gang i timen, minst. Hvis ikke vil du på sikt overbelaste feil muskulatur og dermed ende opp med en del unødvendige smerter som kanskje blir kroniske. Spesielt om du har en stol som ikke fungerer ergonomisk riktig for deg og din rygg.

Prøv også å ha et par treningsøkter i løpet av uka. Gå turer og beveg deg ute i naturen. Det er ikke godt for kroppen å bare sitte inne foran dataskjermen hele tiden. Faktum er at om du skal bli god, og da mener vi virkelig god, da må du ha en kropp og en hjerne som fungerer optimalt.

Ikke glem mat og drikke

Når du skal spille er det viktig å huske å spise og drikke nok. Gjør det gjerne i forbindelse med at du beveger deg. Uten mat og drikke duger helten ikke. Det er ikke uten grunn at idrettsstjerner og Magnus Carlsen har spesiell diet før de spiller. Det finnes mat som påvirker deg slik at kroppen og hjernen fungerer maksimalt. Sørg for å få i deg fisk og vann. Fiskeoljer er bra for å bedre konsentrasjonen og vann er beste å drikke for ikke å bli dehydrert.

Hold deg oppdatert

Sørg for at du hele tiden er oppdatert på hvilke spillsider som det er verdt å besøke og spille. Ved å gjøre god research på sider som http://www.nyecasinoer.com kan du unngå å gå på en smell. Det er nemlig viktig å ta vare på pengene man har budsjettert til å spille med. Det viktigste du kan gjøre for deg selv er å vite når du må slutte.