Ta vare på helsen med spa

Søker du velbehag eller bedre helse, er det mange gode grunner til å oppsøke nærmeste spasenter. I Norge eller utlandet kan du senke skuldrene med et stort utvalg spa, enten det er massasje, aromabad eller sauna. Eller hva med hjemmespa i en travel hverdag? Søker du avslapning, er sannsynligheten stor for at du får drømmen oppfylt med et spa.

 

massage-spa

Uansett hvor du oppsøker din spaopplevelse, står velbehag for kropp og sjel på menyen. Oppsøk spahotellet eller det flytende hotellet og senk skuldrene på spaet før lunsj med venninnegjengen. Skal du en tur til utlandet der massasje og behandling for kroppen står i sentrum, er sannsynligheten stor for at du også får opplevelsen til en rimeligere penge sammenlignet med hjemme. Thailand, Tyrkia og Hellas er tre kjente destinasjoner der alle så absolutt bør unne seg en nytelsesrik opplevelse på spa. Du kan velge mellom mange typer forskjellige massasjer med den beste ekspertise.

 

Ønsker du å rense porene, hva med et romersk bad midt i Budapest? Her finner du spa og romersk bad og badstuer eller saunaer side om side med eldre menn som spiller sjakk. Kombiner gjerne nytelsen med litt hjernetrim, så har du enda større grunn til å sitte lenge i det romerske badet. Er hverdagen travel og du ønsker å booke spa, finner du opptil flere hoteller som har skjønt poenget med spa for sine gjester. Det er alltid en mulighet ikke langt unna der du kan få litt assistanse for å gi deg selv litt ekstra avslapning.

 

Er du den aktive mosjonisten, kan du også se etter hvilke muligheter du har på nærmeste treningssenter. Opptil flere har spa- og boblebad for den som ønsker litt ekstra velvære etter en topp treningstime.

 

Spa og velvære har vært sentralt siden mennesket skjønte poenget med velbehag. I dag kan du lett gi den slitne kroppen eksotisk spabehandling, og du trenger ikke å krysse kloden for å gjøre noe godt for kroppen og helsen!