Koble av i ferien – lei en seilbåt i Kroatia

Hva er den ultimate ferien for deg? Om svaret er tid med familien, avslapping, ro, opplevelser og varme, så har vi svaret for deg her! Nå kan du leie din egen seilbåt med mannskap i Kroatia.

Naturopplevelser står i kø langs kysten i det solrike landet. Her får du tid til å koble av og ta vare på helsen din. Legg alt stress igjen hjemme, og stig om bord i en av våre fantastiske båter der du blir vartet opp av ditt eget mannskap. Mannskapet lager frokost og lunsj til deg – og seiler båten fra havn til havn uten at du trenger å tenke på annet enn hva du skal ha på deg når du stiger i land for å innta en bedre middag.

Maslinica ligger i en bukt lengst vest på kartet, og er øya sitt nye «it-sted». Her har det nylig blitt bygd en ny og luksuriøs marina for det rike båtfolket, uten at det ødelegger for den originale sjarmen som består av noen kafeer, en liten strand og et torg med en palme i midten. De fleste av oss finner luksusen på Solta i helt andre former: De mange, små naturstrendene som bukter seg langs sørkysten er Kroatia på sitt aller beste.

Om bord i båten kan du lese en bok, sole deg på dekk, sove litt, eller – om du vil – lære deg litt om seiling. Underveis på turen blir det mulighet for stopp i usjenerte viker med krystallklart vann der du kan ta deg en dukkert eller nyte omgivelsene. Kroatia har mye vakker natur å by på, både vidunderlige fossefall, historiske landsbyer og et rikt dyreliv både på land og i vannet.

Elafitiøyene i Kroatia

Klikk deg innhttps://www.moresailing.no/seilingsreiser/seile-i-kroatia for å lese mer om fantastiske reiser til Kroatia og finne den turen som kan passe for deg og dine. Vi er sikre på at dette blir en ferie som du kommer til å huske lenge, og det er garantert en ferie som både du og helsen din har godt av.