Den perfekte bryllupsgave?

Brud og brudgomHva gir du brudeparet som har alt? 

Et spørsmål mange har spurt seg. Det finnes jo tross alt grenser for hvor mange sett med bestikk et par kan trenge. I dag er det også mer vanlig å gifte seg etter at man har etablert seg. Så hva skal man egentlig gi i bryllupsgave til et nygift par, som gjerne er opptatt av helse, alenetid og sunnhet? Da er den perfekte gaven en spaweekend for to, som du faktisk kan kjøpe gavekort på.

Hva får de nygifte?

Du kan velge mellom å gi en eller to netter på spahotell i gave:

  • Paret får overnatte i et vakkert dobbeltrom og både frokost og middag er inkludert.
  • Paret får inkludert inngang til en lekker spaavdeling hvor begge kan skjemme seg bort slik de ønsker.
  • Enten alene eller sammen.

Stedet har også et lekkert utendørsbasseng som kan nytes til det fulle, og skulle paret ønske det er det garanterte timer for parterapi. Det er jo ikke alltid man trenger det som nygifte, men man kan jo alltids be om litt verktøy man kan ta med seg inn i ekteskapet.

Hvorfor gavekort på nett?

Det å kjøpe gavekort kan være en dyr og ikke minst innviklet affære. Derfor er det greit med en tjeneste som youwish.no hvor du kan få kjøpe gavekort på gavepakker som allerede er satt sammen. Du får god informasjon om hva hver pakke inneholder og til hvilken pris. Det er 365 dager bytterett og gyldighet. Du som kjøper har 14 dagers full angrerett.
Selve kjøpet er enkelt å gjennomføre, du kan be om å få det levert med posten, eller på PDF fil i mailboksen din. Så om du plutselig står i beit fordi du har glemt å kjøpe gave, kan dette absolutt være et spennende alternativ til brudeparet.