Dårlige sko?

Gammel skoHelsen din kan påvirkes av dårlige sko.

Hun ba Facebook om hjelp etter å ha sett jenta fryse ute i minus fire grader kun iført dårlige sko og regntøy.

– Familien har utrolig lite. Dette er en flyktningefamilie som hver dag må velge om de kjøper melk eller brød. Da folk spurte om jeg kunne opprette en konto kunne jeg ikke la være.

Dårlige sko kan påvirke deg mer enn du tror. Er du på bena store deler av dagen er det utrolig viktig å ha gode sko, som støtter foten og kroppen din slik at du ikke får unødig belastning på benbygning og muskulatur. Dette kan føre til spenninger og muskelknuter og går det langt nok kan det være du må sykemelde deg.

Men akkurat som helsen din kan påvirkes negativt om du har dårlige sko, kan den også påvirkes positivt av sko. Det er ikke uten grunn at mange kvinner beskriver seg selv som gale etter sko. Bare se på Sex and the City, og Carrie Bradshaw sitt forhold til Manolo Blahnik og Jimmy Choo.

Flere tusen på et par sko?

Men hvem har vel råd til å hive ut flere tusen på et par sko? Nei, da er det bedre å gjøre det man kan for å handle sko billigere, for eksempel kan du handle sko på www.footmall.no og spare masse penger. Ved å spare penger på hverdagssko, kan du også få litt penger til overs som du kan bruke på spesielle sko som du virkelig ønsker deg, som for eksempel et par Louboutin sko.

Det er viktig å unne seg litt luksus i hverdagen, og kommer det i form av et par sko, så er det jo supert. Det trenger jo ikke være de dyreste skoene eller de dyreste merkene, det viktige er at det er sko som du virkelig elsker og som gir deg noe.